Pages

Followers

01 March 2010

PoSiTiF???

Bila dikira & dihitung usia perkahwinanku setakat ini sudah 8bulan. Sebelum berkahwin lagi aku & abg sudah berbincang tentang "anak". Kami sebolehnya tidak mahu menimang cahaya mata selagi abg tidak mendapat posting cikgu. Banyak yang kami fikirkan andaian-andaian dan kebarangkalian. Kadang2 kami terfikir seandainya abg mendapat posting di Sabah/Sarawak bagaimana pula dgn aku? kami dah sepakat seandainya abg mendapat posting cikgu di Sabah/Sarawak kami biarkan dulu niat untuk menimang cahaya mata.
Alhamdulillah, dengan berkat doa semua pada awal tahun ini abg mendapat posting cikgu di Sekolah Taman Bukit Indah, Ampang. Kami sangatlah bersyukur dan gembira dengan perkhabaran berita tersebut. Perasaan kami pada waktu ini tersangatlah gembira dan bermulalah usaha untuk mendapatkan anak..he3..
Setelah sebulan tarikh period aku lambat daripada biasa, aku mencuba sendiri pregnancy test dirumah. Sungguh teruja apabila melihat hasilnya begini :


POSITIF
~ double line yang sangat terang ~
siap amik gambar lagi tu..

Alhamdulillah syukur kepada Allah yang memberikan rezeki kepada aku & abg serta seluruh keluarga kami..inilah saat-saat yang kami nanti-nantikan. Tak lama lagi keluarga ini akan menerima orang baru. Aku akan menjadi seorang ibu dan abg akan menjadi seorang ayah. Horreyyyy..ops..terlebih sudah..
No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...