Pages

Followers

23 July 2012

Corner Chair For Taqim

Alhamdulillah..
Hasil berkat keuntungan ibu jual kuih selama ini..
Ibu belikan Taqim Corner Chair..
Semalam ibu berjumpa Kak Azlina The Helping Hand..
Yang mana sebelum ini ibu tak menempah corner chair terlebih dahulu..
Corner chair ini ibu beli yang The Helping Hand punya.
Terima kasih byk2 k.Azlina sebab sudi jualkan corner chair yang The Helping Hand punya..
Ibu sangat terharu kerana mampu memiliki corner chair ini untuk anak kesayangan ibu..
Harapnya selepas ini siku anak ibu tak lagi lebam dek penangan teacher mengikat Taqim pada kerusi plastik.
Hati ibu mana yang tak gundah melihat keadaan anaknya sedemikian..
Dan mudah-mudahan anak ibu selesa dengan corner chair yang ibu belikan ini..
Corner chair ini ibu letak dekat taska
Supaya Taqim boleh duduk dengan selesa...meterial kerusi ni pulak lembut dan bentuknya pula sesuai dan dapat menyokong badan ketika duduk..tombol di celah kangkang tu pulak untuk menahan badan supaya tidak terkeluar dari kerusi..

~ ni la K.Azlina yang baik hati dan sudi menjualkan corner chair kepada kami ~

~ amboi...sukenyer anak ibu ni...dpt corner chair baru yer syg...~
Harga Corner Chair ni RM135..
Harga istimewa selepas melepasi beberapa syarat..


~ Testing-testing...yg ni pun ok jugak kan ibu? ~
Ini pula CP Chair..kerusi dan meja sekali...kalau letak toys lagi bagus..tak la bosan bila si kecil duduk di sini..
Semasa ambil Corner chair pagi semalam, sempat lagi ibu testingkan Taqim duduk di atas CP Chair ni...harganya pun boleh tahan...lebih kurang RM450-RM600...
Ada niat di dalam hati ibu untuk melihat Taqim duduk sebegini di rumah..
Kalau ada rezeki lebih, nanti ibu belikan yang ini pula yer sayang..
Tapi Taqim kena janji dengan ibu tau,
Tak mo nangis-nangis kejangkan kaki lagi ok..
Nanti sia-sia jer ibu belikan CP Chair ni..

4 comments:

  1. Add fb saya juga nujaimi abdul hamid

    ReplyDelete
  2. Saya juga mmpunyai anak istimewa seperti puan.....bole kita bkongsi info?....saya inginkn bantuan puan cara mendidik anak istimewa ini

    ReplyDelete
  3. camane ye nk beli corner chair ni ye ? contact saya 0129506946

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...